Qui som?Musicalium, cooperativa cultural, és una cooperativa sense ànim de lucre creada l’any 2016 per un col.lectiu de professionals de la música.

El nostre objectiu és treballar per la música en tots els àmbits, fent servir un model d’economia social, cooperatiu i transversal entre els diferents agents: músics, docents, editors, mànagers, gestors culturals, editorials i estudiantrs de música i amants de la música en general.

La nostra cooperativa s’estructura en diferents seccions, totes elles autònomes, però en estricta col.laboració a l’hora de planejar i recolzar nous projectes. Destaquem l’objectiu social, que vol aportar recursos musicals als sectors més desafavorits. Un primer exemple és la campanya “Instruments per a tothom !, donem una segona oportunitat al teu instrument en desús !”

Sense perdre l’especialització que cada temàtica requereix, ens centrem en diferents sectors de la generalment considerada “industria musical”: Producció de concerts, espectacles pedagògics, programació cultural, edició de llibres i partitures, discs, i venda i assessorament en la compra d’instruments i partitures.

El que ens fa més forts al treballar en aquest format, és el fet de que no depenem d’intermediaris per a portar a terme els nostres projectes.

D’aquesta forma la nostra activitat és més propera, tenint un contacte sempre directe amb els públics i clients, mantenint una estructura i format justa, transparent i sostenible.Parlem el mateix llenguatge que tú !

Som membres de la Federació de cooperatives de Catalunya.

Fes-te amic de Musicalium !! i podràs gaudir de descomptes en concerts, instruments, partitures i rebre les novetats del sector abans que ningú !